Matall - Tall amb doll d'aigua

Serveis

Oficina tècnica

Es disposa d'una oficina tècnica dedicada a desenvolupar les idees dels nostres clients a fi d'arribar a peces i productes acabats. Sistemes CAD-CAM, escaneig i NESTING són algunes de les eines utilitzades.

Gestió integral

Gràcies a disposar de torns, fresadores, rectificadores i a les diferents col·laboracions al llarg dels anys amb altres empreses de la província ens encarreguem de la gestió integral de les comandes que necessiten diferents operacions com plegat, mecanitzacions post-tall, acabats superficials específics, etc. Facilitant al client l'obtenció de la peça acabada sense preocupacions de coordinació.

Enginyeria

Els nostres enginyers ofereixen als clients que ho necessitin la possibilitat de realitzar i adequar projectes d'enginyeria d'una manera ràpida i econòmica.

Servei Urgent

Entenent les necessitats dels nostres clients, Ma-tall ofereix la possibilitat del Servei Urgent, el qual garanteix un temps mínim d'espera entre la formulació de la comanda i l'entrega del producte.

Material en Estoc

Es procura tenir estoc dels materials més utilitzats per als nostres clients com poden ser Aluminis, Ferros, Inoxidables, plàstics... amb gran varietat de gruixos, per tal de reduir el plaç d'entrega final del producte.

Matall S.L.
Polígon Industrial Torre Mirona, C/ Vilablareix 30
17190 Salt (Girona)
telf: 972246301
fax: 972246303
email: matall@matall.cat